Astăzi peste 1500 de cetățeni au venit în fața Președinției pentru a exprima susținere șefului statului

Astăzi peste 1500 de cetățeni au venit în fața Președinției pentru a exprima susținere șefului statului și a lansa Mișcarea populară patriotică în sprijinul președintelui țării.

I-am salutat pe toți cei prezenți și le-am mulțumit pentru sprijinul acordat, care este foarte important pentru mine, deoarece îmi confirmă faptul că poziția politică a Președinției este corectă și trebuie să fiu consecvent în apărarea valorilor pe care le promovez.

În adresarea mea către cetățeni am subliniat că a susține astăzi Președinția înseamnă a susține valorile fundamentale, precum statalitatea și neutralitatea Republicii Moldova, identitatea moldovenească și relațiile interetnice pașnice, relațiile externe echilibrate între Vest și Est, religia creștin-ortodoxă și instituția familiei tradiționale, care este garantul continuității noastre ca popor.

Sunt ferm convins că Mișcarea populară patriotică din Republica Moldova va deveni un instrument social eficient întru protejarea valorilor pe care le-am menționat. Membrii Mișcării vor sta la garda acestora și vor reprezenta nucleul patriotismului moldovenesc. Mă bucur că o asemenea mișcare s-a format în jurul președintelui și a ideilor pe care le promovez.
Mi-am exprimat convingerea că în lunile următoare numărul membrilor Mișcării va ajunge la peste 10 mii de oameni.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.