Astăzi m-am adresat către cetățenii Republicii Moldova cu un apel în legătură cu desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare

Sunt convins că noi trebuie să depunem cu toții eforturi enorme pentru a derula o campanie electorală onestă, corectă şi conformă normelor internaționale, pentru a recîștiga încrederea oamenilor și a partenerilor internaționali faţă de Parlamentul Republicii Moldova.

Poporul moldovenesc mi-a încredinţat mandatul de Președinte al țării și sunt obligat să-mi îndeplinesc cu demnitate datoria față de cetăţeni, fără a mă îndepărta şi a degreva din funcţia mea.

În acest sens, doresc să declar cu toată responsabilitatea că am decis să nu candidez la alegerile parlamentare, ci să-mi concentrez atenția, precum și atenția Administrației Prezidențiale, asupra desfășurării activităților politice interne și externe în vederea soluţionării problemelor dezvoltării strategice a țării.

Nu voi participa în campania parlamentară și nu voi aspira la funcția de deputat. Dar în tot acest răstimp, sprijinul meu moral și politic va fi acordat echipei și partidului care m-a nominalizat la alegerile prezidențiale din 2016 și a susținut toate inițiativele prezidențiale din ultimii doi ani – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Acesta este unicul partid care este capabil să schimbe de unul singur puterea din țară și să guverneze competent și responsabil în Republica Moldova.

Textul adresării îl puteți vedea accesînd linkul de mai jos:

http://www.presedinte.md/rom/presa/apel-special-al-presedintelui-republicii-moldova-igor-dodon-catre-cetatenii-tarii-cu-privire-la-desfasurarea-campaniei-electorale-pentru-alegerile-parlamentare

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.