Astăzi, la Soroca, am fost plăcut surprins de numărul mare de cetățeni care au venit la întrevedere

Astăzi, la Soroca, am fost plăcut surprins de numărul mare de cetățeni care au venit la întrevedere, fapt ce denotă că oamenii sunt dornici să discute cu autoritățile, să-și expună părerile și problemele cu care se confruntă.

Cetățenii sunt dezamăgiți de situația actuală în care se află Republica Moldova. Ei doresc condiții de muncă mai bune și salarii decente aici, la noi acasă, pentru a nu fi nevoiți să părăsească familiile și să plece peste hotare.

De asemenea, am discutat despre modul în care sunt realizate înțelegerile asupra cărora am convenit cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. Oamenii au mulțumit pentru amnistia migrațională de care au beneficiat zeci de mii de moldoveni, unii dintre ei fiind prezenți la întrevedere. Am menționat faptul că și pe viitor voi ajuta oamenii și le voi apăra interesele, pentru a le crea condiții de trai mai bune.

În cadrul întrevederilor de astăzi cu cetățenii țării noastre, am avut un dialog foarte bun și constructiv, fapt care mă determină să continui această practică.

Cu prilejul Anului Familiei, am profitat de ocazie, și am felicitat 7 cele mai longevive cupluri din raionul Soroca și o familie cu mulți copii, oferindu-le din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet” cîte un premiu bănesc și daruri. Le-am urat sănătate și mulți ani fericiți!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.