Astăzi, la Reședința de Stat au venit să ne colinde cei zece copii care au beneficiat de implanturi cohleare

Astăzi, la Reședința de Stat au venit să ne colinde cei zece copii care au beneficiat de implanturi cohleare, datorită implicării active a fundației de binefacere „Din Suflet” a Primei Doamne. Micuții au fost însoțiți de părinți, dar și reprezentanții Asociației persoanelor cu deficiențe de auz „Aud și vorbesc”.

Urările și colindele acestor copii, care de curînd au început să audă pentru prima dată, au răsunat armonios, creînd o atmosferă de sărbătoare. Emoțiile pe care le-am avut, dar și faptul că îi putem ajuta pe cei care suferă de anumite probleme de sănătate ne determină să continuăm proiectele de caritate.

Amintesc că zece copii cu hipoacuzie sever-profundă din țară au obținut şansa să audă şi să vorbească datorită unor intervenții de implant cohlear. Aceasta a fost posibil grație sprijinului financiar oferit de fundația de binefacere „Din Suflet” aflată sub patronajul Primei Doamne Galina Dodon.

Faptele bune vor continua!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.