Astăzi, la invitația conducerii PSRM am participat la ședința Consiliului Republican al formațiunii

Astăzi, la invitația conducerii PSRM am participat la ședința Consiliului Republican al formațiunii, în cadrul căreia au fost examinate mai multe chestiuni de ordin juridic și organizatoric ce țin de alegerile parlamentare din 24 februarie, 2019. De asemenea, a fost aprobat programul electoral al PSRM, au fost desemnați candidații la funcția de deputat în Parlamentul RM în circumscripțiile uninominale, dar și pe lista PSRM în circumscripția națională.

Am menționat că alegerile parlamentare din anul viitor sunt decisive pentru țara noastră, îndemnîndu-i pe colegii din PSRM să conjuge toate eforturile în vederea obținerii unei victorii convingătoare pentru a stopa dezastrul și haosul ce s-au instaurat în Moldova.

Am adresat sincere mulțumiri tuturor membrilor echipei PSRM cu care de 10 ani luptăm împreună în opoziție, împotriva guvernării eurounioniste. Am creat o echipă foarte puternică, unica alternativă pentru țara noastră, o echipă cu care șeful statului ar putea lucra în beneficiul Republicii Moldova.

Am mulțumit doamnei Greceanîi pentru propunerea de a fi primul pe lista PSRM. Este o onoare pentru mine. Am anunțat că decizia finală va fi luată în echipă, în termene legale, pînă la 24 ianuarie, 2019.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.