Astăzi la Chișinău în premieră au început lucrările ediției a XII a Congresului Mondial al Familiilor

La eveniment participă cîteva sute de delegați din peste 40 de țări.

Anul viitor, Republica Moldova va sărbători cea de-a 660-a aniversare a statalității sale. Viitorul oricărei țări și prosperitatea statului nu depind doar de situația economică, dar și de starea generală a societății, de situația demografică, de tendințele de creștere sau de diminuare a populației, de numărul de familii complete, pentru care au fost create toate condițiile pentru creșterea copiilor.

Pentru a consolida programul atotcuprinzător de susținere a familiei, a mamei și a copilului drept bază a viitorului statului nostru – declar astăzi oficial anul 2019 – Anul Familiei în Republica Moldova.

Vom face tot posibilul, inclusiv prin politica de stat în acest domeniu, să consolidăm toate inițiativele sănătoase, toate organizațiile și comunitățile pentru un singur scop – fortificarea instituției familiei. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Textul integral al discursului și imaginile video le puteți accesa pe linkurile de mai jos.

http://www.presedinte.md/rom/discursuri/d-i-s-c-u-r-s-u-l-presedintelui-republicii-moldova-igor-dodon-la-congresul-mondial-al-familiilor-chisinau-14-16-septembrie-2018

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.