Astăzi întreprind o vizită în raionul Cahul

Pe agenda de lucru sînt incluse mai multe întrevederi cu administrația locală, efectivul Brigăzii 3 Infanterie Motorizată, precum și cu personalul unor grădinițe de copii din regiune.

Am vizitat grădinița de copii ”Romanița” din localitatea Chircani și grădinița nr.1 din satul Moscovei, care au beneficiat de suport din partea fundației de binefacere a Primei Doamne, în cadrul programului național de susținere a instituțiilor preșcolare, lansat de fundația ”Din Suflet”.

Conform solicitărilor adresate de administrație și părinți, grădinița ”Romanița” a primit mobilier și electrocasnice, iar la grădinița din satul Moscovei i-au fost schimbate geamurile.

Bucuria văzută în ochii acestor copii ne motivează să depunem și în continuare tot efortul pentru a le oferi un mediu sănătos și confortabil pentru educație și dezvoltare.

Menționez că pe parcursul anului 2017, Fundația de Binefacere a Primei Doamne a inițiat lucrările în 200 de instituții preșcolare și au fost finalizate în marea majoritate dintre acestea. Preconizăm ca în anul curent, acest suport să fie acordat la circa 500 de grădinițe, iar pînă la expirarea mandatului de Președinte al Republicii Moldova – la toate grădinițele din țară.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.