Astăzi în școlile Moldovei a răsunat „Ultimul sunet”, care a vestit încheierea anului de studii 2018-2019

Cu acest frumos prilej, adresez felicitări tuturor celor implicați în procesul educațional – profesori, elevi, părinți.

Sunetul clopoțelului a dat start atît vacanței multașteptate, cît și unei perioade cu emoții pentru absolvenți. Le urez celor care sunt în pragul BAC-ului sau al altor examene, să-și depășească trăirile și să mizeze pe ceea ce au acumulat de-a lungul anilor de școală. Am siguranța că potențialul de care dispune tînăra generație a Moldovei, valorificat eficient, va contribui la bunăstarea societății noastre.

Menționez că în acest an, ca și în anii precedenți, cei mai sîrguincioși elevi din satul meu natal Sadova și din satul de baștină al mamei mele – Căpriana, au fost premiați cu diplome ale Președintelui Republicii Moldova și premii bănești. Intenționez să implementăm această practică în toate instituțiile de învățămînt din țară, motivîndu-i pe elevi să obțină succese remarcabile la învățătură.

De asemenea, la finele lunii iunie, 200 cei mai buni absolvenți din toată țara vor fi invitați la Președinție unde le va fi înmânată Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.