Astăzi, în premieră, dăm start sărbătorilor de iarnă

Astăzi, în premieră, dăm start sărbătorilor de iarnă împreună cu Parlamentul, Guvernul, Primăria municipiului Chișinău și alte primării din țară!

Alături de locuitorii satului Coșnița și administrația raionului Dubăsari, am aprins luminițele din Pomul de Crăciun amenajat în această localitate.

Concomitent au fost inaugurați brazii de sărbătoare în mai multe localități ale Republicii Moldova: la Briceni – cu participarea speakerului Parlamentului, Zinaida Grecianîi, la Soroca, cu prim-ministrul, Ion Chicu, la Comrat, cu bașcanul Autonomiei Găgăuze, Irina Vlah. Iar în Capitală, în Piața Marii Adunări Naționale, împreună cu primarul general, Ion Ceban, au fost aprinse luminițele de pe Pomul principal al țării.

Ceremonia inaugurării pomilor din cele cinci localități a fost transmisă live pe ecranele instalate în PMAN, și la postul național de televiziune Moldova 1, astfel ca întreg poporul să simtă unitatea țării și a conducerii de vîrf.

Am salutat cetățenii noștri, urîndu-le sărbători de iarnă fericite și belșug. Am reiterat că conducerea Republicii Moldova acționează prompt și consolidat pentru ca țara noastră să înceapă anul 2020 cu politici sociale noi orientate spre binele cetățenilor și cu acțiuni menite să dezvolte economia națională.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.