Astăzi în Parlament se mai pune la cale un nou complot împotriva cetățenilor țării și a locuitorilor Chișinăului

Oligarhii și unioniștii de la guvernare vor să susțină proiectul de lege care va oferi mai multe atribuții Groparului de Chișinău Dorin Chirtoacă. În schimb, PL va susține proiectul Legii bugetului unde sunt prevazute surse externe record pentru Moldova – 29% din totalul bugetului sau circa 10,2 mlrd de lei (peste 500 mln $). Datorii interna va creste de 3 ori, de la 7,2 mlrd la 21 mlrd lei. Datoria totala a Guvernului va creste cu 68%, de la 33 la 56 mlrd lei.

Facem apel către deputați să nu susțină acest complot împotriva cetățenilor. În loc să-i fie oferite noi atribuții lui Chirtoacă, el trebuie demis și supus anchetei penale.
Chirtoacă este astăzi pericolul nr. 1 pentru Chișinău și pentru viața locuitorilor municipiului. Cine va vota azi pentru Chirtoacă și pentru bugetul deficitar devine complice la distrugerea în continuare a economiei și a încrederii oamenilor în această țară.

Socialiștii vor fi împotriva acestor proiecte de lege. Noi vom exercita în continuare presiuni ca groparul Chirtoacă să fie demis și deferit justiției. Am preîntîmpinat că se vor sfîrși cu rău aceste construcții abuzive. Acum vedem cu toții ce se întîmplă.

De azi reîncepem protestele împotriva groparului Chirtoacă și a nelegiuirilor din Chișinău.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.