Astăzi, în ajun de Sfîntul Nicolae, 130 de copii din 5 centre de plasament din diverse raioane ale țării

Astăzi, în ajun de Sfîntul Nicolae, 130 de copii din 5 centre de plasament din diverse raioane ale țării, au venit în vizită la Președinție.

Copiii au adus magia sărbătorilor de iarnă prin urările de bine, prosperitate și belșug, exprimate în tradiționalele noastre colinde. De asemenea, vizitatorii au privit cu mare entuziasm programul artistic prezentat de ansamblul „Picături Muzicale” și orchestra prezidențială, după care au efectuat o excursie ghidată prin sediul instituției prezidențiale.

Dat fiind faptul că Sfîntul Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor nevoiași, dar și moșul care aduce daruri, împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon, am oferit fiecărui copil, cadouri din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”.

Ne bucură faptul că reușim să aducem un strop de bucurie și zîmbet pe chipurile copiilor și să răspîndim magia sărbătorilor de iarnă în inimile acestor micuți.

În final, le-am transmis sănătate, bucurii și copilărie fericită menționînd faptul că voi face tot posibilul pentru a crea un viitor luminos tuturor copiilor din țara noastră.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.