Astăzi, împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon, am participat la concertul de caritate

Astăzi, împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon, am participat la concertul de caritate, organizat de Fundația de Binefacere „Din Suflet”, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie. La eveniment, au participat circa 450 de femei: mame cu mulți copii, care fac parte din familii social-vulnerabile.

A fost o deosebită plăcere pentru mine să mă aflu într-o asemenea ambianță, alături de multe doamne frumoase la chip și suflet. Am subliniat că protecția socială a mamelor și copiilor este o prioritate pentru întreaga echipă prezidențială. În vederea realizării acestui obiectiv am înaintat mai multe inițiative legislative, menite să îmbunătățească situația mamelor. Mi-am exprimat convingerea că anume statul trebuie să-și asume rolul de protector și susținător al familiei, femeilor și copiilor.

Totodată, am remarcat că vom continua activitatea de sprijinire a mamelor cu mulți copii, prin intermediul Fundației „Din Suflet”. De fiecare dată vom fi alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru, așa cum am făcut-o de multe-multe ori.

Am transmis tuturor femeilor cele mai sincere felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători. Le-am dorit să fie mereu iubite, dorite, ascultate, protejate și înțelese.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.