Astăzi, efectuez o vizită de lucru în Găgăuzia, unde la invitația Bașcanului Irina Vlah

Astăzi, efectuez o vizită de lucru în Găgăuzia, unde la invitația Bașcanului Irina Vlah, voi participa la festivităţile organizate cu prilejul Zilei Găgăuziei, precum și voi oferi ghiozdane mai multor copii care merg în clasa întîi.

Prima destinație, a fost grădinița de copii ”Cheița de aur” din localitatea Congazcic, raionul Comrat, care a beneficiat de mobilier și jucării din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă.

Cei 100 de copii care frecventează această instituție preșcolară s-au bucurat enorm de darurile primite din partea Fundației. Zîmbetele lor, buna dispoziție și cuvintele de mulțumire din partea părinților și a angajaților grădiniței m-au convins încă odată că acțiunea națională de susținere a instituțiilor preșcolare lansată de Fundația „Din Suflet”, este necesară și utilă.

După ce am asistat la prestațiile artistice ale micuților, le-am oferit acestora dulciuri și fructe.

Amintesc că pe parcursul anului precedent, Fundația de Binefacere a Primei Doamne a inițiat lucrări în circa 200 de instituții preșcolare, majoritatea fiind deja finalizate. Totodată, se preconizează ca pînă la expirarea mandatului de Președinte al Republicii Moldova de acest suport să beneficieze toate instituțiile preșcolare din țară.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.