Astăzi, cu prilejul finalizării anului de studii, am participat la evenimentul festiv ”Ultimul sunet”

Astăzi, cu prilejul finalizării anului de studii, am participat la evenimentul festiv ”Ultimul sunet” care s-a desfășurat la Liceul Teoretic cu Profil Sportiv ”Gloria”, din capitală.

Am adus sincere mulțumiri profesorilor care prin truda pe care o depun zi de zi ghidează generații întregi pe tărîmul cunoștințelor, arătîndu-le ce înseamnă perseverența, munca și bucuria cunoașterii. Meritaţi tot respectul şi admiraţia pentru ceea ce faceţi.

Am urat succes elevilor care urmează să susțină examenele de absolvire și pe cele de bacalaureat. Le doresc să rămînă mereu curioși, perseverenți și încrezuți în propriile forțe.

În cadrul evenimentului, am anunțat că un grup din cei mai buni elevi ai școlii vor avea posibilitatea să viziteze Președinția și Reședința de Stat din Condrița, iar cinci-cele mai bune echipe sportive ale liceului vor primi sprijinul meu în vederea participării la competițiile internaționale.

Menționez că în acest an, ca și în anii precedenți, cei mai sîrguincioși elevi ai școlii din satul meu natal Sadova și ai școlii din satul de baștină al mamei mele – Căpriana, au fost premiați cu diplome și premii bănești.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.