Astăzi am vizitat familia Donțu din municipiul Chișinău și familia monoparentală Brînza din localitatea Budești

Astăzi am vizitat familia Donțu din municipiul Chișinău, în care recent s-au născut tripleți – doi băieți și o fetiță și familia monoparentală Brînza din localitatea Budești.

Familia Donțu trăiește modest, într-un apartament cu o singură odaie și doar tatăl asigură un venit, care însă este insuficient pentru a acoperi cheltuielile cotidiene.

Din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”, am oferit micuților scutece, mîncare pentru bebeluși, cărucioare și alte lucruri necesare pentru copii. Am urat părinților răbdare, succese și multe emoții pozitive.

Natalia Brînza crește cu mult drag și dedicație patru copii minori cu vîrsta cuprinsă între unu și 14 ani. Unica sursă de venit a familiei este îndemnizația pentru îngrijirea copiilor.

Din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”, am oferit familiei respective produse alimentare, produse igienice, cărți, jucării și un suport financiar.

Dat fiind faptul că locuința familiei se află într-o stare avariată, voi dispune efectuarea unei evaluări de către o echipă de specialiști pentru a vedea de ce surse financiare este nevoie pentru a construi o altă căsuță pe același teren.

Totodată vin cu un apel către oamenii de bună credință să contribuie la edificarea unei noi locuințe pentru această familie aflată în dificultate.

Trebuie să acordăm toată susținerea familiilor numeroase din țara noastră, iar ajutorul social oferit din partea statului să le asigure un trai decent. Voi depune și în continuare efortul necesar pentru a fi mereu alături de cei care au nevoie de sprijin.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.