Astăzi am vizitat Combinatul de articole din carton, din municipiul Chișinău care recent a împlinit 50 de ani de la fondare

M-am familiarizat cu activitatea întreprinderii care, în pofida tuturor dificultăților, activează și în prezent, creează locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea economiei noastre.

Cu această ocazie și în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea industriei, pentru contribuție la modernizarea întreprinderii şi la promovarea producţiei autohtone în străinătate, am conferit Combinatului de Articole din Carton, Ordinul „Gloria Muncii”. De asemenea, am conferit înalte distincții de stat și Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, unui grup de lucrători.

Am mulțumit angajaților fabricii pentru devotamentul şi profesionalismul de care dau dovadă zilnic, pentru responsabilitatea asiduă şi perseverenţă. I-am asigurat ca pot miza pe sprijinul meu și în continuare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.