Astăzi am vizitat Casa de Copii „Preafericitul Iosif”

Astăzi am vizitat Casa de Copii „Preafericitul Iosif”, din municipiul Chișinău care a beneficiat de suport din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”.

În anul curent, cu sprijinul fundației patronată de Prima Doamnă, la orfelinatul respectiv a fost instalat un sistem de detecție și semnalizare incendiu, astfel ca cei 65 de copii care se află în prezent în instituție, să fie în siguranță. Totodată, am oferit casei de copii o mașină de spălat de care avea stringentă nevoie.

Dat fiind faptul că ne aflăm în preajma sărbătorilor de iarnă, am dăruit copiilor, cărți, fructe și dulciuri, iar aceștia au prezentat un program artistic deosebit și au mulțumit din suflet pentru darurile primite.

Am urat copiilor sărbători fericite, menționînd faptul că fundația ”Din Suflet” va fi și în continuare alături de ei.

Menționez că orfelinatul, Casa Copilului ,,Preafericitul Iosif” asigură ocrotirea și educarea copiilor orfani, a celor aflați în dificultate, proveniți din familii monoparentale și social-vulnerabile.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.