Astăzi, am revenit la Festivalul de sport și muzică “Hai, Haiduci!”

Astăzi, am revenit la Festivalul de sport și muzică “Hai, Haiduci!” care se desfășoară la Complexul etno-cultural Vatra, sub egida Președintelui Republicii Moldova.

Împreună cu familia am dat start și am participat la maratonul pe distanța de 15 km, care a demarat din Vatra pînă la Stejarul lui Ștefan cel Mare de lîngă mănăstirea Căpriana. Acesta este unul din concursurile sportive desfășurate în cadrul festivalului menționat. Am fost bucuros să fiu alături de peste 400 de amatori ai acestei probe de sport.

La finele maratonului, am înmînat premii învingătorilor și le-am mulțumit tuturor celor prezenți la festival pentru sprijin și participare. Buna dispoziție a fost suplinită de un concert susținut de formațiile ”Zdob și Zdub”, ”Tharmis” și ”Lume”.

Reiterez, sunt un promotor al stilului sănătos de viață și depun eforturi pentru dezvoltarea sportului în țara noastră. Anume din aceste considerente cultiv și copiilor mei bunele deprinderi și dragostea pentru sport. Să nu uităm că “Sportul înseamnă sănătate, iar sănătatea este fericire”.

Amintesc, că ieri și astăzi, sub egida Președintelui Republicii Moldova, s-a desfășurat Festivalul de sport și muzică “Hai, Haiduci!”, care face parte din acțiunile consacrate Anului Ștefan cel Mare și Sfînt, Domnitor al Moldovei. La evenimentul respectiv au participat circa 400 sportivi amatori și profesioniști din țară și din străinătate. Agenda festivalului a inclus desfășurarea unei curse la alergare pe teren accidentat, a unei curse de ciclism, diverse concursuri sportive, show de focuri și magie, concert cu participarea interpreților autohtoni.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.