Astăzi am participat la masa rotundă cu genericul ”Descoperă Moldova ospitalieră”

Astăzi am participat la masa rotundă cu genericul ”Descoperă Moldova ospitalieră” care a fost organizată sub patronajul Președintelui Republicii Moldova.

Scopul acestui eveniment este prezentarea potențialului turistic al țării noastre și atragerea turiștilor străini.

Am salutat participarea la acest eveniment a reprezentanților din circa 80 de companii turistice din mai multe regiuni ale Federației Ruse – Moscova, Samara, Tver, Breansk, Murmansk, Oriol, Togliatti, Smolensk ş.a, o companie din oraşul Vitebsk (Belarus), precum și din țara noastră.

Mă bucur că oaspeții din străinătate, pe parcursul a două zile de aflare în Moldova, au avut prilejul să se familiarizeze cu activitatea unor companii vinicole din Moldova, cu bucătăria naţională, tradiţiile şi obiceiurile moldovenilor și a etniilor ce locuiesc în țara noastră.

Republica Moldova are un potenţial a turismului care trebuie să-l dezvoltăm și să-l utilizăm la maximum. Promovarea potenţialului turistic şi dezvoltarea infrastructurii necesare sunt prioritățile de bază pe care ni le propunem pentru a spori atractivitatea țării noastre ca destinaţie turistică.

Îmi exprim speranța că actualul tur de descoperire a Moldovei precum și organizarea unor evenimente şi misiuni cu impact pentru creşterea notorietăţii Republicii Moldova, vor impulsiona dezvoltarea turismului în țara noastră.

Moldova este o țară frumoasă și ospitalieră! Sper ca acest mesaj să ajungă la toți prietenii și cunoscuții participanților la acest eveniment.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.