Astăzi, am participat la deschiderea primei etape a Campionatului Europei Centrale la motociclism

Astăzi, am participat la deschiderea primei etape a Campionatului Europei Centrale la motociclism care se desfășoară la un loc cu Campionatul deschis la motocross, în memoria lui Iurii Gagarin. Competițiile sînt organizate de Federația de Motociclism din Republica Moldova, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova.

Am menționat că urmăresc activ evoluția sportului din Republica Moldova și salut creșterea popularității pentru acest gen de sport la noi în țară.

Sunt convins că prin eforturi conjugate vom reuși să educăm tînăra generație să practice un stil de viață sănătos, le vom cultiva spiritul de învingător, prietenie, respect și excelență. Le vom oferi toate condițiile și posibilitățile ca împreună să ne bucurăm de succesele și performanțele lor pe parcursul carierei sportive.

Am urat tuturor participanților la motocross perseverență, curaj și, desigur, victorie în competițiile europene și mondiale, astfel ca imnul țării să răsune cît mai des pe arenele sportive din întreaga lume.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.