Astăzi am participat la deschiderea Festivalului de sport și muzică “Hai Haiduci!”

Astăzi am participat la deschiderea Festivalului de sport și muzică “Hai Haiduci!”, care se desfășoară sub egida Președintelui Republicii Moldova. Totodată am înmînat diplome cîștigătorilor cursei de ciclism MTB pe distanța de 30 de km.

Startul cursei de ciclism a fost dat la Complexul etno-cultural Vatra și s-a desfășurat pe teren accidentat în inima masivului forestier Codru. În rezultatul cursei, pe locul I s-a clasat Sobennicov Andrei și Rotari Anna, locul II – Juncu Victor și Climova Irina, și locul III – Vrabii Andrei și Sitnic Milana. Pe lîngă cupe și medalii, învingătoriilor le-am oferit și premii.

Am salutat participanții la competiție și le-am urat sportivilor succes și noi realizări. Am menționat că pentru mine, promovarea și dezvoltarea culturii fizice și a sportului în țara noastră, constituie o prioritate. Voi susține și încuraja și în continuare practicarea modului sănătos de viață.

Amintesc, că astăzi și mîine, 22 aprilie, sub egida Președintelui Republicii Moldova, se desfășoară Festivalul de sport și muzică “Hai, Haiduci!”, care face parte din acțiunile consacrate Anului Ștefan cel Mare și Sfînt, Domnitor al Moldovei. La evenimentul respectiv participă circa 400 sportivi amatori și profesioniști din țară și din străinătate. Agenda festivalului mai prevede desfășurarea unei curse la alergare pe teren accidentat, diverse concursuri sportive, show de focuri și magie. De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc un concert cu participarea interpreților autohtoni.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.