Astăzi am participat, împreună cu familia, la un eveniment festiv pentru copii

Astăzi am participat, împreună cu familia, la un eveniment festiv pentru copii, organizat cu prilejul sărbătorii ”Sfîntului Ierarh Nicolae” de Fundația de Binefacere ”Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă.

Am decis cu soția să organizăm această acțiune de caritate și o sărbătoare de neuitat pentru circa 400 de copii din familii social-vulnerabile, în ajun de sărbătorile de iarnă și cu ocazia Sfîntului Nicolae, care a făcut multe daruri săracilor și este considerat un protector al copiilor.

Astfel, în cadrul programului artistic ”Feerie de Iarnă”, desfășurat la Palatul Republicii, copiii au dansat împreună cu picii din ansamblurile ”LolliPops” și ”Vdohnovenie”, au recitat poezii, au fost distrați de animatori, au cîntat colinde și îndrăgitele piese de iarnă împreună cu membrii formațiilor ”Acord”, ”DoReDoS” și frații Bivol. De asemenea, împreună cu copiii am aprins luminile pomului de crăciun, iar la final, toți cei prezenți au primit cadouri de la darnicul Moș Crăciun.

Ne-am propus ca din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, în toate raioanele republicii să fie repartizate 10000 de cadouri pentru copii. Totodată, asemenea evenimente vor fi organizate la Bălți și Comrat, dar și în alte raioane ale Republicii Moldova.

Ne bucură că reușim să aducem zîmbete pe chipurile copiilor și să răspîndim magia sărbătorilor de iarnă în inimile acestor micuți. Fiecare copil pentru a se dezvolta plenar trebuie să aibă oportunități egale, iar statul trebuie să le creeze și să le asigure. Este o condiție obligatorie.

Fie ca spiritul acestor sărbători să pătrundă în casele și sufletele tuturor, iar toți copiii lumii să fie fericiți! La mulți ani și sărbători fericite!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.