Astăzi am înmînat „Ordinul Republicii” domnului Iurie Harmelin

Astăzi am înmînat „Ordinul Republicii” domnului Iurie Harmelin, conducător artistic și regizor la Teatrul Dramatic de Stat pentru Tineret „Teatrul de pe strada Trandafirilor”, în conformitate cu decretul pe care l-am semnat anterior.

Ordinul a fost conferit în semn de apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea și promovarea artei teatrale, pentru contribuție substanțială la afirmarea valorilor culturale și înaltă măiestrie artistică.

I-am mulţumit domnului Iurie Harmelin pentru munca depusă în domeniul creației, pentru înalta ținută artistică a spectacolelor și deschidere de noi orizonturi în domeniul teatral. I-am urat succes și inspirație în continuare.

Menționez că domnul Iurie Harmelin este fondatorul Teatrului Dramatic de Stat pentru Tineret „Teatrul de pe strada Trandafirilor” care curînd va împlinit 40 de ani de la fondare. Pe scena teatrului au fost montate peste 170 de spectacole din dramaturgia rusă şi universală, multe din ele fiind premiate în cadrul unor festivaluri și concursuri naționale și internaționale.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.