Astăzi am fost oaspete al Clubului prestigios de șefi-redactori

Astăzi am fost oaspete al Clubului prestigios de șefi-redactori – unei asociații informale a șefilor ai celor mai influente mass media federale din Rusia. Ședințele regulare ale Clubului au loc în agenția TASS din anul 1990. De atunci, mai mult de 600 de persoane de rang înalt au vizitat Clubul.

Cea mai veche agenție de știri din URSS și Rusia, TASS tradițional invită în acest format conducerea de vîrf a țării, șefi de state și guverne străine, conducători ai organizațiilor internaționale, diplomați, etc.

Participarea Președintelui Republicii Moldova la prînzul de lucru al Clubului a trezit un interes real din partea a mai mult de 20 de șefi ai mass media federale. Pe de altă parte, aceștia au dat dovadă de cunoaștere destul de profundă a situației din țară și regiune.

Prin urmare, dialogul s-a dovedit a fi unul dinamic și informativ. Am făcut un schimb larg de opinii referitoare la politica internă și externă a Republicii Moldova, relațiile comerciale și economice cu Rusia, reglementarea diferendului transnistrean, dar și situația din regiune.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.