Astăzi am desfășurat o ședință de lucru cu privire la acțiunea socială națională de susținere a grădinițelor din țară

Astăzi am desfășurat o ședință de lucru cu privire la acțiunea socială națională de susținere a grădinițelor din țară, lansată recent de Fundația de Binefacere „Din Suflet” a Primei Doamne.

În adresa fundației au parvenit solicitări de ajutor de la citeva sute de grădinițe de copii (în Republica Moldova activează peste 1400 de grădinițe).

Pînă în prezent 43 de grădinițe de copii din 14 raioane ale țării deja au beneficiat de suport (lista se anexeaza). Mai multe cereri sunt în proces de examinare.

Fundația de Binefacere „Din Suflet” intenționează să acorde ajutor, pînă la sfîrșitul anului 2017 la aproximativ 150 de grădinițe, iar pînă la expirarea mandatului Președintelui Republicii Moldova acest sprijin să ajungă în toate grădinițele din țară.

Vom depune maxim efort ca instituțiile preșcolare din țară să primească sprijinul necesar în vederea îmbunătățirii condițiilor de activitate. Grădinița trebuie să ofere un mediu sigur și frumos copiilor, cei care sunt viitorul țării noastre.

Amintesc, că Fundația Primei Doamne a desfășurat mai multe acțiuni sociale naționale în cadrul cărora a fost oferită asistență la peste 8000 de copii și circa 20 000 de persoane în etate. Zilnic fundația primește solicitări de ajutor de la familii social-vulnerabile, cărora le este acordată asistența necesară.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.