Astăzi am conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova

Astăzi am conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova elevilor care au obținut medalii la Olimpiadele Internaționale de Matematică și Chimie 2019, precum și unui grup de gimnaste și antrenoare pentru performanțele obținute în cadrul unor concursuri internaționale.

Elevii care s-au învrednicit de diplome din partea Președintelui Republicii Moldova sunt:

Alexandru Lopotenco – medaliat cu argint la Olimpiada Internațională de Matematică, (Bath, Marea Britanie);
Victor Baerle – medaliat cu bronz la Olimpiada Internațională de Chimie, (Paris, Franța);

Victor Crasco – medaliat cu bronz la Olimpiada Internațională de Chimie, (Paris, Franța);

Alexandru Rudi – medaliat cu bronz la Olimpiada Internațională de Matematică, (Bath, Marea Britanie).

Totodată, în semn de apreciere a meritelor în domeniul culturii fizice și sportului, pentru talentul și dăruirea puse în slujba sportului național, am conferit Diploma de Onoare unor antrenoare și gimnaste din cadrul Clubului Sportiv de Gimnastică Estetică în Grup „AGG Gloria” din municipiul Chișinău.

Am adresat sincere felicitări premianților dorindu-le succese în continuare, spirit competitiv și performanțe remarcabile. Am mulțumit tuturor pentru efortul și abnegația depuse zilnic, menționînd faptul că voi susține și în continuare pe cei care ne duc faima țării în întreaga lume, indiferent de domeniul pe care îl reprezintă. Mă mîndresc că exponenții tinerei generații sunt talentați și perseverenți – ei sunt viitorul Republicii Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.