Astăzi am avut o întrevedere de lucru cu Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban

Am abordat subiecte de importanță majoră pentru municipalitate.

Detaliat am vorbit despre noile unități de transport care urmează să ajungă în scurt timp în Chișinău, despre acele 100 de autobuze care vor fi achiziționate, dar și cele 35 de troleibuze asamblate.

De asemenea, am discutat reluarea procesului educațional în instituțiile preșcolare și școlare, despre acele obiective de infrastructură care se află în reparație și despre termenul de dare în exploatare a fiecărui proiect.

În altă ordine de idei am făcut un schimb de opinii cu privire la organizarea în condițiile actuale a Hramului Orașului. În context, Ion Ceban a menționat că se planifică ceva inedit pentru chișinăuieni cu păstrarea tuturor normelor de siguranță și recomandărilor specialiștilor.

Am apreciat efortul depus de domnul primar în îmbunătățirea aspectului capitalei noastre și am reiterat disponibilitatea instituției prezidențiale de a susține în continuare proiectele și inițiativele pentru Chișinău și locuitorii lui.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.