Astăzi am avut o întrevedere cu un grup de sportivi ai Federației de Luptă Națională „Voievod”

Astăzi am avut o întrevedere cu un grup de sportivi ai Federației de Luptă Națională „Voievod” care au obținut rezultate frumoase la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate 2018, desfășurat în perioada 30 octombrie – 4 noiembrie, în Italia.

Republica Moldova a fost reprezentantă destoinic de luptătorii noștri care au cucerit nouă medalii – șase de aur, două de argint și una de bronz.

Astfel, în semn de apreciere a meritelor în domeniul culturii fizice și sportului, pentru talentul și dăruirea puse în slujba sportului și pentru performanțe obținute în cadrul unor competiții internaționale, am înmînat sportivilor, Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

Am transmis sincere felicitări antrenorilor și sportivilor pentru munca enormă depusă întru obținerea unor asemenea performanțe și le-am mulțumit pentru faptul că ne reprezintă țara la cel mai înalt nivel, în cadrul numeroaselor competiții internaționale la care au participat pe parcursul a 11 ani de activitate.

I-am asigurat de susținere deplină din partea administrației prezidențiale, menționînd că voi aprecia și în continuare persoane care contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.