Astăzi am avut o întrevedere cu primarul general al Municipiului Chișinău, Ion Ceban

Am discutat un spectru larg de chestiuni ce vizează asigurarea bunei funcționalități a capitalei în condițiile de criză în care ne aflăm.

96285913_4389319854427319_6936526093193052160_o-300x188 Astăzi am avut o întrevedere cu primarul general al Municipiului Chișinău, Ion Ceban

Ion Ceban m-a informat că toate spitalele municipale sînt dotate cu echipamentele de protecție necesare, consumabile, medicamente, unitățile medicale fiind pregătite să facă față cerințelor care se impun în condițiile pandemiei.

Potrivit edilului, în paralel cu gestionarea crizei pandemice, în modul cel mai serios sînt implementate proiectele de infrastructură. În acest context, primarul a mulțumit pentru cele 100 mln. lei care au fost alocate pentru reparația drumurilor în urma rectificării bugetului public național. Am fost unanimi în opinia că acești bani trebuie să fie direcționați pentru reabilitarea străzii Albișoara, trotuarelor de pe străzile Pușkin, Bănulescu-Bodoni și alte străzi.

De asemenea, am analizat mai multe soluții de îmbunătățire a situației din domeniul transportului public, dat fiind faptul că pe parcursul ultimelor 5-6 săptămîni, transportul a circulat gratis și au fost acumulate datorii în sfera dată.

Totodată, am subliniat importanța înnoirii parcului de autobuse și troleibuze din capitală, pentru a asigura servicii de transport calitative din partea municipiului prin intermediul întreprinderilor de transport municipale, spre beneficiul și confortul chișinăuienilor.

Pe finalul întrevederii am dat asigurări că actuala conducere este dispusă să acorde municipalității tot sprijinul în vederea soluționării problemelor existente și realizării obiectivelor propuse.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.