Astăzi, am avut o întrevedere cu domnul Guillaume Scheurer, Ambasador al Confederației Elvețiene în Republica Moldova

Astăzi, am avut o întrevedere cu domnul Guillaume Scheurer, Ambasador al Confederației Elvețiene în Republica Moldova, în legătură cu încheierea mandatului la Chișinău.

În cursul dialogului, am abordat mai multe subiecte cu privire la situația din politica internă și externă a țării, precum și starea actuală a relațiilor moldo-elvețiene.

Am exprimat gratitudine pentru poziția oficială a Elveției exprimată în susținerea noii majorități parlamentare și a noului Guvern – un lucru foarte important pentru noi. Am menționat că Moldova trece printr-o perioada destul de importantă care va da noi posibilități de dezvoltare. Am subliniat că vom depune toate eforturile ca să evităm orice destabilizări în cadrul acestui proces.

În altă ordine de idei am exprimat recunoștință pentru cooperarea excelentă cu Ambasadorul Guillaume Scheurer pe parcursul celor 3 ani de mandat. Am apreciat înalt contribuția adusă la consolidarea relațiilor moldo-elvețiene în toate domeniile de interes comun și pentru susținerea acordată în mai multe proiecte.

Am exprimat convingerea că această relaţie prietenoasă va continua şi în cadrul activităţii noului Ambasador, iar dialogul bilateral se va dinamiza în toate domeniile de interes reciproc.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.