Astăzi am avut o întrevedere cu doamna Signe Burgstaller, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Suediei

Astăzi am avut o întrevedere cu doamna Signe Burgstaller, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Suediei în Republica Moldova, în legătură cu încheierea mandatului în țara noastră.

Am mulțumit doamnei Burgstaller pentru munca și implicația sa personală în dezvoltarea relațiilor bilaterale moldo-suedeze. Am apreciat faptul că Suedia se află în top 5 donatori ai Republicii Moldova şi reprezintă unul din principalii parteneri de dezvoltare ai ţării noastre.

Mi-am exprimat încrederea că odată cu numirea unui nou ambasador al Regatului Suediei în Republica Moldova, relațiile dintre țările noastre vor continua să se extindă în diverse sfere de interes comun.

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea și aprofundarea colaborării moldo-suedeze constructive și atotcuprinzătoare în diverse domenii, i-am conferit doamnei Signe Burgstaller „Ordinul de Onoare”.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.