Astăzi am avut o întrevedere cu bunii mei prieteni – Oleg Gazmanov şi Denis Maidanov

Astăzi am avut o întrevedere cu bunii mei prieteni – Artistul Poporului din Rusia, Oleg Gazmanov, şi Artistul emerit al Rusiei, Denis Maidanov, care au venit la Chişinău la invitaţia mea pentru a participa la concertul festiv cu ocazia aniversării a 73-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Le-am mulţumit artiştilor pentru acordul de a susține un recital la acest eveniment festiv.

În acest context, invit toţi locuitorii Chişinăului şi oaspeţii capitalei, să vină astăzi, la ora 18:00, la concertul festiv dedicat Zilei Victoriei, iar mîine, la ora 10:00, la Arcul de Triumf din Piaţa Marii Adunări Naţionale – la Marşul memoriei „Regimentul nemuritor”.

Țin să menționez că astăzi am semnat un Decret privind conferirea distincțiilor de stat unui grup de veterani, participanți la cel de-al doilea Război Mondial. Distincțiile le voi înmîna veteranilor în această seară, în cadrul concertului din Piața Marii Adunări Naționale.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.