Astăzi, am avut o întrevedere cu Ambasadorul al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov

Astăzi, am avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov.

Am examinat starea actuală de lucruri în politica internă și externă a Moldovei. Am menționat că în ultimul timp, dialogul nostru bilateral se dezvoltă dinamic.

I-am adresat mulțumiri părții ruse pentru deschidere în soluționarea problemelor ce țin de exportul produselor moldovenești pe piața Federației Ruse, amnistia migranților moldoveni ș.a.

În mod special, am discutat despre rezultatele vizitei de lucru pe care am întreprins-o în Federația Rusă, în perioada 21-25 noiembrie, inclusiv discursul pe care l-am ținut în Duma de Stat a FR.

Am primit invitația Președintelui Rusiei, Vladimir Putin, de a participa la ședința șefilor de stat din cadrul Uniunii Economice Eurasiatice, în calitate de observator, eveniment care va avea loc pe data de 6 decembrie, la Sankt-Petersburg.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.