Astăzi am avut o întrevedere cu Ambasadorul al Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin

Astăzi am avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, în legătură cu încheierea mandatului în Moldova.

Am mulțumit diplomatului pentru activitatea desfășurată în țara noastră și pentru contribuția personală la progresul raporturilor de colaborare bilaterale în toate domeniile de interes reciproc. Drept exemplu am menționat dinamica pozitivă a relațiilor comercial-economice și creșterea constantă a schimbului comercial între țările noastre, în special pe parcursul ultimelor luni.

Am exprimat convingerea că împreună cu noul ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova vom continua să extindem și aprofundăm dialogul existent în interesul cetățenilor ambelor țări.

În semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-ruse, am conferit domnului Farit MUHAMETȘIN, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, „Ordinul de Onoare”.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.