Astăzi am avut o întrevedere cu "Ambasadorii Campionatului Mondial de Fotbal"

Astăzi am avut o întrevedere cu “Ambasadorii Campionatului Mondial de Fotbal”, care vor reprezenta în premieră Republica Moldova la proiectul internaţional pentru copii “Fotbal pentru Prietenie”, care se va desfășura în perioada 8-15 iunie, în capitala Federației Ruse.

Valentin Carp și Nicolae Sulă de 11-12 ani, au fost selectați în baza unui concurs riguros la care au participat circa 50 de tineri din toată țara.

În cadrul proiectului internațional, tinerii ambasadori vor avea ocazia să se întîlnească cu personalități din lumea fotbalului, să interacționeze cu copii din 211 țări, să promoveze valorile programului în cercurile lor de prieteni. De asemenea, aceștia vor fi prezenți la meciul de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2018.

I-am felicitat pe tineri cu reușitele obținute și le-am urat succes în continuare. Am reiterat faptul că sunt mîndru de copiii și tinerii activi ce se implică în diverse proiecte și fac față cu demnitate provocărilor.

Menionez că programul internațional “Fotbal pentru Prietenie” este o platformă care prevede atragerea copiilor în fotbal, în special, dezvoltarea și educarea copiilor prin intermediul unor valori importante, cum ar fi prietenia, demnitatea, loialitatea, dreptatea şi respectul.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.