Astăzi am avut o deosebită plăcere să particip la Gala absolvenților din raionul Taraclia și din Găgăuzia

Astăzi am avut o deosebită plăcere să particip la Gala absolvenților din raionul Taraclia și din Găgăuzia – ceremonie festivă devenită deja o tradiție pentru absolvenții instituțiilor de învățămînt din aceste regiuni.

Am adresat felicitări absolvenților cu prilejul finalizării studiilor, le-am urat succes și le-am dorit să rămînă mereu curioși, perseverenți și încrezători în propriile forțe. De asemenea, am mulțumit profesorilor pentru munca asiduă și efortul zilnic depuse în procesul de educare a mai multor generații de elevi.

Am invitat toți tinerii la cel mai grandios festival pentru tineret „Generația Viitorului”, care va avea loc mîine, 24 iunie, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, pe stadionul Universității Tehnice din Chișinău.
Va fi un concert impresionant cu participarea atît a interpreților din țara noastră, cît și din Federația Rusă, România și Ucraina.

Vă aștept pe toți!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.