Astăzi am avut mai multe întrevederi în raionul Briceni

Am fost în diferite colective, m-am întîlnit cu oamenii simpli, agenții economici, conducerea raionului. E prima vizită de acest fel în raioanele Republicii Moldova. Cum am mai spus, acest fapt va deveni o tradiție.

În cadrul fiecărei întrevederi am fost informat despre diverse probleme cu care se confruntă oamenii, businessul, autoritățile locale. În scurt timp voi veni și cu unele soluții pentru fiecare dintre subiectele abordate. Prioritare vor fi cele din sectoarele social și educațional.

Sînt sigur că împreună putem schimba lucrurile spre bine. Pentru aceasta e nevoie, în primul rînd, de voință politică dar și angajament real pentru soluționarea unor sau altor probleme cu care se confruntă concetățenii noștri. Voi depune maximum efort pentru a soluționa, cît mai urgent, mai multe din ceea ce am abordat și auzit pe parcursul vizitei de astăzi.

Prezenta a cca 800 de oameni, care au venit la intrevederea din Casa de cultura a or. Briceni (citeva sute au stat afara si au ascultat din lipsa de locuri), demonstreaza ca oamenii asteapta asa intrevederi si doresc sa discute cu conducerea tarii. Apropos majoritatea s-au aratat dispusi sa sustina un referendum de largire a competentelor Presedintelui Republicii Moldova si pledeaza pentru alegeri parlamentare anticipate.

Vom continua cu astfel de intrevederi in toate raioanele republicii.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.