Astăzi, am avut deosebita plăcere să particip în Găgăuzia la Balul absolvenților

Astăzi, am avut deosebita plăcere să particip în Găgăuzia la Balul absolvenților – ceremonie festivă, organizată cu prilejul finalizării studiilor, care s-a desfășurat în Piața Victoriei din orașul Comrat.

Am felicitat peste 400 de elevi cu prilejul finalizării ciclului liceal de studii și am înmînat Diplome de merit din partea Președintelui țării, absolvenților care s-au remarcat pe parcursul procesului educațional și au înregistrat rezultate bune. De asemenea, am mulțumit întregului colectiv de profesori pentru munca și efortul depus în educarea multor generații de copii.

În cadrul evenimentului am anunțat că un grup dintre cei mai buni absolvenți din fiecare raion al țării, inclusiv din Transnistria și Găgăuzia, vor primi invitația de a vizita, la începutul lunii iulie, curent Președinția Republicii Moldova pentru a avea un dialog și schimb de opinii despre problemele cu care se confruntă tinerii, despre proiectele şi programele naţionale care necesită a fi elaborate în domeniul tineretului, dar şi despre cum vede tînăra generaţie dezvoltarea de mai departe a ţării noastre. Sînt convins că va fi o discuţie constructivă şi interesantă. Cred că astfel de întîlniri vor deveni o tradiţie frumoasă.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.