Astăzi, aflîndu-mă la Căușeni, am fost în vizită în satul Grigorievca

Astăzi, aflîndu-mă la Căușeni, am fost în vizită în satul Grigorievca, unde am asistat la evenimentele cultural –sportive, organizate cu prilejul Hramului localității și am înmînat premii învingătorilor din cadrul competițiilor sportive. Tradițional, în această zi, tinerii au jucat fotbal, și-au testat cunoștințele în jocul de șah și dame. Desigur, nu a lipsit așa numita ”trîntă”, lupta pentru cucoș și berbec. Am admirat cu plăcere concertul colectivelor populare din zonă. Am depus flori la monumentul ostașilor căzuți în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, monument care a fost renovat cu sprijinul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Mă bucur foarte mult că mă aflu aici la o sărbătoare atît de mare, a Sfîntului Mare Mucenic Gheorghe Biruitorul. Mă bucur că locuitorii satelor noastre cinstesc tradițiile și valorile spirituale. Le doresc tuturor celor care își sărbătoresc ziua numelui multă sănătate și La mulți ani alături de cei dragi.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.