Astăzi, la Președinție, am invitat familia taximetristului Alexandru Usatîi care și-a pierdut viața în noaptea de sîmbătă spre duminică în tragicul accident din centrul capitalei

Alexandru Usatîi a lăsat în urmă soția și doi feciori, de 9 și 18 ani, care nu au o casă proprie, ci locuiesc la bunei într-un apartament cu o odaie din comuna Stăuceni. Familia trebuie să returneze mai multe credite, inclusiv cel accesat pentru procurarea taxi-ului, care le asigura o sursă de venit.

1-16-300x186 Astăzi, la Președinție, am invitat familia taximetristului Alexandru Usatîi care și-a pierdut viața în noaptea de sîmbătă spre duminică în tragicul accident din centrul capitalei

Am oferit familiei Usatîi un suport financiar pentru achitarea datoriilor și am decis să lansez o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe în localitatea de baștină, comuna Stăuceni. Rog persoanele cu posibilități să se alăture acestei inițiative și să ajute această familie pusă la o grea încercare.

Totodată, am dat asigurări că voi face tot posibilul ca vinovatul de această tragedie să fie atras la răspundere. Am menționat necesitatea înăspririi dure a sancțiunilor pentru şoferii care încalcă viteza şi regulile de circulație rutieră, care generează accidente grave, inclusiv soldate cu deces.

Rechizite bancare:

Beneficiar: Rovena Usatii
Cod fiscal: 0992010025134
IBAN MDL: MD81ML0000002259A5897821
Codul Băncii: MOLDMD2X358
BC „Moldindconbank” S.A.; Sucursala „Ceucari”

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.