Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Președinția Republicii Moldova

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Președinția Republicii Moldova, am înmânat înalte distincții de stat, conform decretelor semnate anterior.

2-1-300x197 Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Președinția Republicii Moldova

Astfel, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în cadrul actului medical, mai mulți angajați ai sistemului de sănătate din țară au primit ordine și medalii.

Este vorba despre un grup de medici din cei peste 400 de lucrători medicali, care au fost decorați în luna iunie, cu prilejul sărbătorii profesionale.

Le-am mulțumit din suflet invitaților pentru munca imensă și am apreciat înalt profesionalismul manifestat în depășirea dificultăţilor din „prima linie” de luptă cu pandemia. Le-am urat tuturor sănătate, succese aducătoare de bucurie și multă perseverență în realizarea continuă a actului medical, asigurându-i, totodată, de susţinere plenară din partea conducerii ţării.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.