Astăzi am oferit cheile de la un apartament cu trei odăi situat în sectorul Râșcani al capitalei, familiei Ciornenco din Chișinău

Astăzi am oferit cheile de la un apartament cu trei odăi situat în sectorul Râșcani al capitalei, familiei Ciornenco din Chișinău, în care patru copii cresc fără mamă.

116132130_4731170506908917_1515933303420056357_o-300x197 Astăzi am oferit cheile de la un apartament cu trei odăi situat în sectorul Râșcani al capitalei, familiei Ciornenco din Chișinău

În acest scop, aproximativ două luni în urmă am lansat o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe pentru Vladimir Ciornenco și cei patru copii pe care îi crește cu mare greu de unul singur. Din cauza faptului că familia nu avea o casă proprie, unii copii locuiau la buneii din partea tatălui, iar alții – la buneii din partea mamei.

Vreau să le mulţumesc celor care au reacţionat prompt la apelul nostru lansat în cadrul campaniei naționale de colectare a fondurilor și au contribuit la realizarea celei mai mari dorințe a familiei Ciornenco.
Voi fi mereu alături de cei care au nevoie! Faptele bune vor continua!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.