Astăzi am înmânat cheile de la un apartament cu două odăi din comuna Stăuceni, familiei taximetristului Alexandru Usatîi

Astăzi am înmânat cheile de la un apartament cu două odăi din comuna Stăuceni, familiei taximetristului Alexandru Usatîi care și-a pierdut viața în tragicul accident din centrul capitalei.

116863877_4769960763029891_8840876859645966888_o-300x231 Astăzi am înmânat cheile de la un apartament cu două odăi din comuna Stăuceni, familiei taximetristului Alexandru Usatîi

Văduva taximetristului, Rovena Usatîi, crește de una singură cei doi feciori de 9 și 18 ani și din cauza faptului că nu aveau o casă proprie, locuiau la bunei.

Datorită reprezentanților Companiei Kaufland în Moldova precum și altor oameni cu suflet mare care au reacţionat la apelul lansat de mine în cadrul campaniei naționale de colectare a fondurilor pentru procurarea unei locuințe, astăzi a fost îndeplinit cel mai mare vis al familiei Usatîi.

De asemenea, am oferit familiei un pat și un frigider de care aveau stringentă necesitate, fructe, cărți și alte lucruri necesare. Le-am urat sănătate, liniște sufletească și să se bucure de realizarea dorințelor în noua locuință.

Totodată, aduc sincere mulțumiri tuturor care au fost receptivi și au contribuit la realizarea acestei fapte bune.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.