Așa cum am promis, ”PREȘEDINTELE RĂSPUNDE” întrebărilor cetățenilor, deja pe noua platformă de comunicare

Așa cum am promis, ”PREȘEDINTELE RĂSPUNDE” întrebărilor cetățenilor, deja pe noua platformă de comunicare, mai puțin oficială și mai aproape de voi.

După lansarea inițiativei, am primit sute sau poate mii de întrebări pe teme politice, social-economice, dar și personale. Vreau să vă asigur că fiecare dintre problemele pe care mi le-ați comunicat va fi examinată și soluționată.

Astăzi am ales să vorbim despre 8 subiecte actuale și importante, care ne vizează pe noi toți, printre care schimbarea guvernului, reforma justiției, lupta cu corupția, Moldova – țară europeană, buget, investiții, dar și despre intenția de a candida sau nu la un nou mandat de președinte.

Îmi propun ca această platformă să devină o bună punte de legătură între Președinte și cetățeni, instrument eficient de informare reciprocă. Vă îndemn să fiți activi și să lăsați în comentarii sau mesaje întrebări interesante și propuneri constructive pentru următorul episod.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.