Așa cum am promis anterior, tradițional, voi merge în raioanele Republicii Moldova

Astăzi am mers în orașul Briceni unde, alături de fracțiunea parlamentară a socialiștilor, am avut plăcerea să prezint candidatura președintelui Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, la funcția de deputat pentru circumscripția uninominală numărul 1.

O cunosc pe doamna Zinaida Greceanîi de mult timp, este un profesionist și un patriot desăvîrşit al Republicii Moldova. A ocupat funcția de prim-ministru al RM, prim-viceprim-ministru, ministru al Finanțelor, deputat, iar din anul 2016, conduce cu succes cel mai mare partid din Republica Moldova – Partidul Socialiștilor.

Anume în perioada cînd am lucrat împreună la Guvern, Republica Moldova a înregistrat cea mai înaltă creștere economică și cel mai mare flux de investiții în țară. Dumneaei a contribuit semnificativ la diminuarea datoriei interne și externe a statului și a scos țara din datorii la pensii și salarii.

Sînt sigur că locuitorii orașului Briceni, vor sprijini masiv candidatura doamnei Zinaida Greceanîi care este originară din raionul respectiv, și totodată este o persoană care apără interesele cetățenilor și a țării noastre.

Miile de susținători adunați astăzi în centrul orașului Briceni, sunt o dovadă în acest sens.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.