Am vizitat administrația raională din Fălești

Am vizitat administrația raională din Fălești unde, împreună cu Sergiu Fîntînă, președintele raionului, am discutat cele mai importante chestiuni legate de dezvoltarea social-economică a regiunii și a infrastructurii locale.

În special, autoritățile raionului solicită asistență în finisarea lucrărilor de reconstrucție a apeductului din rîul Prut și a stadionului orășenesc, precum și relansarea uzinei de zahăr și a fermei de păsări care, ceva timp în urmă, au avut un rol important în dezvoltarea sectorului agricol a raionului, dar și a întregii țări.

Am dat asigurări autorităților raionale că Guvernul și Aparatul Președintelui acordă o importanță primordială regiunilor și proiectele respective vor fi realizate în pofida crizei provocate de pandemie.

95882942_4385667328125905_4335190158648279040_o-300x213 Am vizitat administrația raională din Fălești

De asemenea, am adresat felicitări lui Serghei Cușnir, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, care în anul curent va împlini 95 de ani. Serghei Cușnir a fost înrolat în Armata Roșie în anul 1943. După război, a lucrat în sovhoz, în organizațiile de partid, în cadrul oficiului poștal. În semn de înaltă apreciere a contribuției sale în Marea Victorie, a realizărilor în muncă și cu ocazia aniversării a 75-a a Victoriei, i-am înmînat lui Serghei Cușnir cea mai înaltă distincție a Moldovei – Ordinul Republicii.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.