Am primit scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori agreați

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată astăzi la Președinție, am primit scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori agreați: E.S. Biljana Gutić-Bjelica, Ambasador al Bosniei și Herțegovinei cu reședința la Budapesta; E.S. Paul McGarry, Ambasadorul Republicii Irlanda cu reședința la București; E.S. Ingrid Kressel Vinciguerra, Ambasadorul Republicii Estonia cu reședința la București; E.S. Yoshihiro Katayama, Ambasador al Japoniei și E.S. Marko Shevchenko, Ambasador al Ucrainei.

img_8999 Am primit scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori agreați

Am discutat cu ambasadorii acreditați despre modalitățile de extindere a dialogului politic la nivel înalt, precum și despre dinamizarea cooperării bilaterale în toate domeniile de interes comun, cu fiecare dintre statele pe care le reprezintă.

Am urat fiecărui diplomat succes în îndeplinirea mandatului și am dat asigurări că voi sprijini toate inițiativele care vor contribui la impulsionarea și extinderea raporturilor de colaborare în beneficiul statelor și al popoarelor noastre.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.