Am prezidat o ședință de lucru cu privire la modul în care decurg acțiunile de organizare a Congresului Mondial al Familiei

Am prezidat o ședință de lucru cu privire la modul în care decurg acțiunile de organizare a Congresului Mondial al Familiei, care va avea loc la Chișinău în perioada 13-16 septembrie, sub egida Președintelui Republicii Moldova.

Astfel, potrivit responsabililor, pînă la acest moment a fost lansată campania promoțională, inclusiv pagina web oficială a Congresului – www.worldcongress.md, care funcţionează în regim non-stop, informînd participanţii interesaţi despre evenimentul ce urmează să aibă loc.

La momentul actual și-au confirmat prezența la eveniment reprezentanți din 42 de state, inclusiv din Franţa, Italia, Marea Britanie, Canada, SUA, Rusia, Elveţia, Namibia, Nigeria, Kenia, Belarus, Spania, Ţările de Jos, Portugalia, Georgia, Slovacia, Filipine, Costa Rica, Uzbekistan, Gambia, România, Ghana, Ecuador, Tanzania etc.

Totodată, şi –au declarat dorinţa de a ţine un discurs în cadrul Congresului Mondial al Familiei cunoscuți experți internaționali din Franţa, Italia, Canada, SUA, Rusia, Marea Britanie şi alte 30 de ţări.

Putem declara cu toată certitudinea că ediţia din 2018 a Congresului Mondial al Familiei va fi cel mai important eveniment din Republica Moldova, din ultimii ani. Anume acest Congres, organizat pe diferite continente deja pentru a 12-a oară, se desfăşoară sub drapelul unităţii sociale, culturale şi spirituale, promovînd tradiţiile familiale, cultivînd respectul şi dragostea faţă de familia tradițională.

Amintesc că la eveniment este preconizată participarea a circa 2000 de persoane, printre care experți cu renume, personalități politice, formatori de opinie din peste 50 de state, Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kiril, și un înalt reprezentant al Vaticanului.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.