Am prezidat o ședință de lucru cu conducătorii comisiilor din cadrul Consiliului Societății Civil

Am prezidat o ședință de lucru cu conducătorii comisiilor din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele Republicii Moldova. Am discutat subiecte actuale și planurile activităților Consiliului pînă la finele anului 2019.

În special, am examinat programul de organizare al celei de-a doua ediții a Forului Etniilor, care va avea loc la 1 noiembrie curent, la Palatul Republicii din capitală, sub egida șefului statului. Ca și în cazul primului Forum, care s-a desfășurat în luna aprilie 2018, cea de-a doua ediție este organizată de comisia pentru relații interetnice din cadrul Consiliului Societății Civile. De asemenea, evenimentul respectiv va fi dedicat aniversării a 30-a de la crearea organizațiilor interetnice din țara noastră.

Totodată, în cadrul ședinței, am discutat și subiectul cu privire la schimbarea parțială a componenței Consiliului Societății Civile și planurile de organizare a ședințelor a fiecărei comisii de profil dintre cele 12, sau a ședinței lărgite a Consiliului.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.