Am participat la summitul neformal al şefilor de state CSI

În cadrul acestuia am făcut bilanțul activităţii CSI în anul 2017, precum și un schimb de opinii privind domeniile de colaborare pentru anul viitor.

În cadrul summitu-ului am avut discuţii cu mai mulţi colegi-preşedinţi ai ţărilor CSI. Le-am mulţumit liderilor statelor-membre ale Comunităţii pentru colaborarea cu ţara noastră. Am evidenţiat dinamica pozitivă a relaţiilor economice bilaterale şi multilaterale cu ţările reuniunii. Am menționat importanța majoră pe care o acord proceselor integraţioniste din cadrul CSI.

Am fost unanimi în opinia că anul care vine, 2018, este extrem de important pentru ţările noastre şi pentru întreaga Comunitate. Provocările comune, cu care ne confruntăm, pot fi depășite mai uşor prin eforturi conjugate.

I-am felicitat pe colegii mei cu sosirea Anului Nou. Am dorit Comunităţii şi ţărilor membre ale ei, succese în depăşirea tuturor situațiilor de criză, dezvoltare plenară şi prosperare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.